Politicieni
Veaceslav Balacci, pune punct afirmațiilor avocaților lui Veaceslav Platon
 14 Iunie 2018 11:00  2966
Jurnalistul de investigaţii de la zeppelin.md, Veaceslav Balacci, pune punct afirmațiilor avocaților lui Veaceslav Platon care au declarat acum câteva zile că firma Zenit Management LP nu i-ar aparține raiderului nr. 1 din CSI.

 

În cadrul emisiunii Fabrika de la Publika TV, Balacci a declarat că în 2011, Platon a scos primele 40 de milioane de dolari din țară de pe conturile de la VictoriaBank.

 

Banii au fost luați sub formă de credit pe numele companiei Infoart, care la fel aparține raiderului nr. 1 din CSI, și transferați pe conturile Trasta Komersbanka din Letonia.

 

"Ce face Zenit Management LP în continuare. Transferă banii din Letonia către VictoriaBank și închide creditul luat cu garanția lui Platon în 2011. A fost un moment unde s-a prins cu acte semnate chiar de către Platon", a spus Veaceslav Balacci, jurnalist zeppelin.md.

 

Jurnalistul mai spune că Platon a lăsat suficiente semnături pe contracte datorită unor împrejurări create la una din băncile pe care le controla.

 

"În VictoriaBank, deși o cumpărase, Platon s-a ciocnit de o rezistență din interior. Dânsul a fost nevoit să aibă lungi procese de judecată, ba se demitea Consiliu de administrație, ba nu, și a fost impus să scoată banii doar cu semnarea acestor contacte și aceasta și l-a prins", a spus Veaceslav Balacci.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Ion 14 Iunie 2018 11:13
0 (0)
Si cine oare-l crede pe pederastul Veaceslav Balacci care pentru bani demult ii suge pula criminalului Vlad Plahotniuc!
Dorin 14 Iunie 2018 11:27
0 (0)
Acum deja numai cei proști ori debili mintal mai au dubii referitor la faptul că Platon a frecat miliardul, împreună cu Filat și Șor
Grigore 14 Iunie 2018 11:27
0 (0)
Platon este unul dintre cei mai mari hoti din istoria Moldovei , chiar daca avocatii incearca sa-l apere prin diferite metode si acuzari ! Lui trebuie de aplicat cea mai grava sentinta , detentie pe viata, pentru crima savirsita impotriva tarii si a poporului!
Vadim 14 Iunie 2018 12:17
0 (0)
Platon deja poate sa zica ce nu ar zice, ca deja lumea stie ca este un infractor implicat in tot felul de scheme frauduloase!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?