Politicieni
Culmea iresponsabilității: Năstase încalcă regulile de circulație și vrea LIKE pentru asta!
 13 Iunie 2018 11:15  2933
Regulile există, dar numai pentru alții. Cel puțin asta rezultă din comportamentul primarului ales al Capitalei, Andrei Năstase. După ce s-a băgat neinvitat pe o proprietate privată, acesta a arătat live, pe Facebook, cum circulă fără să-și pună centura de siguranță, deși este obligat prin lege să facă acest lucru. 
Mai mult, în transmisiunea live de pe Facebook, Năstase cerea cu insistență like-uri și share-uri din partea utilizatorilor, fără să sesizeze că le dă un exemplu prost. 
”Vă rog să dați like și share, ca să fiu sigur că ne auzim și ne vedem”, spune Andrei Năstase, după care trece la exerciții de autoadmirație și enumerarea unor personaje, în opinia sa importante, cu care s-a întâlnit . 
Totuși, Năstase va scăpa nepedepsit. Și asta pentru că amenda îi va fi aplicată șoferului său. Potrivit legii, conducătorul auto este obligat să se asigure de faptul că pasagerul are cuplată centura de siguranță. Amenda pentru nerespectarea acestei cerințe este de la 9 la 12 unități convenționale, adică între 450 și 600 de lei și 3 puncte de penalizare
Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Teodor 13 Iunie 2018 12:47
0 (0)
Lui ii este pohui de legislatie, ca doar el e primar si e finul lui Topa, iar daca cineva il va amenda, atunci Plaha se face vinovat de asta.
Ion 13 Iunie 2018 14:13
0 (0)
Dacă îi pune amendă, la sigur la Jurnal TV vor spune că-i atac fără precedent din partea conducerii.
Anatolie 13 Iunie 2018 14:51
0 (0)
Pentru Nastase primaria se afla in retele de socializare, si face orice pentru PR si populisme chiar si legea sa incalce, cum spunea este raul cel mic dar cind aduni tot ce face e cel mare deja.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?