Partide
Vlad Plahotniuc: Guvernul și Primăria din Chișinău trebuie să conlucreze, indiferent ce culoare politică au conducătorii
 12 Iunie 2018 09:30  3038
Guvernul și Primăria din Chișinău trebuie să conlucreze, indiferent ce culoare politică au conducătorii. Afirmația îi aparține președintelui PDM, Vlad Plahotniuc, și a fost făcută pentru portalul tribuna.md.

În acest context, președintele PDM a declarat că, indiferent cine este primar, Guvernul trebuie să ajute Chișinăul. Și asta atâta timp cât activitatea instituției este una în interesul oamenilor. ”Și Guvernul va face asta, va sprijini cu tot ce poate Chișinăul. Nu se va ține cont că primarul este de la un partid de opoziție, Guvernul și Primaria sunt ale cetățenilor și trebuie să conlucreze, indiferent ce culoare politică au conducătorii. La fel ar trebui să lucreze și Consiliul Municipal Chișinău, să termine cu luptele interne și să se apuce să muncească pentru cetățeni”, a spus liderul democraților.

Totodată, președintele PDM spune că rezultatul alegerilor reprezintă și un moment al adevărului. Iar cetățenii vor putea în sfârșit vedea de ce sunt capabili competitorii politici.

”Să stai în tribună și să critici e simplu, dar când cobori în teren și trebuie să muncești pentru rezultate, lucrurile se schimbă radical”, a spus Plahotniuc.

Autor:  Cristina Donici Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Serafim 12 Iunie 2018 11:54
0 (0)
Adevaratii politicieni sunt cei care indifernt de culaore sau partid eu sunt gata sa munceasca cot la cot ca sa creez condiții bune de trai cetațenilor din țara.
Fiodor 12 Iunie 2018 13:53
0 (0)
Pentru astfel de conlucrare e nevoie de un primar normal, dar nu care nici sa nu-si inceapa mandatul si deja sa faca dananai ce tine de Gaudeamus...
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?