Politicieni
Andrian Candu efectuează o vizită în Georgia
 25 Mai 2018 16:31  3071
Președintele Parlamentului, Andrian Candu, efectuează o vizită în Georgia, în perioada 25-27 mai 2018, comunică Politics.MD. 

La Tbilisi, Andrian Candu va participa la ceremonia oficială organizată de autoritățile georgiene cu ocazia marcării a 100 de ani de la înființarea primei Republici Democratice Georgiene.

Andrian Candu va discuta cu oficialii georgieni inclusiv aspecte legate de funcționarea Adunării Interparlamentare a Radei Supreme a Ucrainei, Parlamentului Georgiei și Parlamentului Republicii Moldova. Ieri, Parlamentul a aprobat o hotărâre prin care Republica Moldova participă la negocierile pentru constituirea Adunării Interparlamentare.

Lucrările de constituire a Adunării Interparlamentare urmează să se desfășoare pe data de 9 iunie 2018, la Kiev. 

Adunarea Interparlamentară a Radei Supreme a Ucrainei, Parlamentului Georgiei și Parlamentului Republicii Moldova va reprezenta o instituție interparlamentară consultativă, constituită cu scopul de a aborda subiecte și proiecte de interes comun pentru cele 3 țări.

Autor:  Inna Juminschi Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Ion 25 Mai 2018 18:13
0 (0)
Republica Moldova trebuie sa fie alaturi de partenerii sai din platforma care tinde spre integrarea in Uniunea Europeana si de aceea speakerul a plecat sa-i sustina!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%