Politicieni
VIDEO // Andrei Năstase a preluat ideea PDM! Vrea o sală polivalentă în Chișinău
 17 Mai 2018 16:47  2679
În cadrul unei conferințe de presă, candidatul din partea Platformei Demnitate și Adevăra la funcția de primar general al capitalei, Andrei Năstase a vorbit despre construcția unei săli polivalente în Chișinău pentru a dezvolta sportul moldovenesc.

„În proiectul pe care l-am propus chișinăuienilor un domeniu aparte este sportul, tineretul, copiii noștri. Am spus că vom crea terenuri de joacă pentru copii, terenuri de sport, am vorbit despre o sală polivalentă care ar trebui realizată în Republica Moldova„, a spus Andrei Năstase în fața camerelor de luat vederi.

Amintim că Partidul Democrat din Moldova, a lansat un proiect infrastructural de anvergură care va aduce Moldova pe harta evenimentelor sportive internaționale. Este vorba de proiectul „Chișinău Arena” – un complex care va putea găzdui diverse formate și va avea o capacitate cuprinsă între 3 și 5 mii de oameni.

Proiectul va fi realizat în baza unui parteneriat public-privat cu companii internaționale, iar perioada necesară pentru construcția și darea în exploatare a acestuia este de aproximativ un an.

Opoziția, prin intermediul a tot felul de „experți” și a resurselor media a catalogat acest proiect ca fiind unul populist, dar totodată nu a ezitat să includă în programul electoral un proiect de acest fel.


Știri asemănătoare
 
Comentarii
timofei 17 Mai 2018 17:50
0 (0)
incearca sa-si asume meritele, de fapt, asa si o sa faca cand o sa mearga sa vorbeasca cu cetateni... dar, oricum n-are sanse de izbanda, ca democratii au facut mare tam tam cu Arena Chisinau si toti stiu ca este initiativa lor.
realist 17 Mai 2018 18:10
0 (0)
S-au terminat promisiunile electorale ale lui Nastase, si omuleanul a decis sa imprumute de la PD vreo doua ))
Dorin 17 Mai 2018 18:26
0 (0)
Pai de la cine sa o mai ia daca nu de la PD, fiindca astea la randul sau macar vin cu proiecte real bune.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%