Politicieni
Pavel Păduraru: „Andrei Năstase este și fratele jurnalistului care l-a slujit până la umilinţă pe Iurie Roşca”
 17 Mai 2018 14:50  3386
Profilul candidatului PPDA la funcţia de primar al capitalei, Andrei Năstase, este unul controversat, de aceea alegătorii trebuie să-l trateze cu rezerve. De această părere este jurnalistul Pavel Păduraru, într-un articol publicat recent în ziarul Timpul.

„Dacă vom merge la votare, primul nume din buletin care ne va atrage atenția va fi Andrei Năstase. Un om foarte apropiat de niște fugari cu dosare penale, care pe timpul lui Lucinschi, când corupția și crima organizată înfloreau în R. Moldova, au făcut aici averi colosale, la care oamenii cinstiţi nici nu puteau visa, mai ales pe timpurile când moldovenii se stingeau de foame și fugeau prin munți spre Europa, cu riscul de a muri pe drum”, scrie Pavel Păduraru.

Autorul face trimitere şi la fratele lui Andrei Năstase, Vasile Năstase, despre care spune că l-a slujit până la umilinţă pe Iurie Roşca, ex-lider al PPCD, supranumit Iuda.

„Andrei Năstase este și fratele jurnalistului care și-a alungat colegii de la EuroTV în cel mai ticălos mod, pe vremea lui Voronin, după care și-a bătut joc de toți colegii săi din presa liberă, slujindu-l până la umilință pe Roșca. Bine, se mai schimbă lumea şi, la urma urmelor, dacă ar fi numai Năstase de-al nostru, l-am vota, în ciuda tuturor dubiilor. Dar altfel nu ți se ridică mâna...”, mai scrie jurnalistul citat.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Serafim 17 Mai 2018 16:30
0 (0)
Nastase e un șoarece, asta vrea putere si bani și nu in ultimul rând vrea sa il aduca pe Nasul in Moldova ca sa mai poata fura bani cu sacu din tara asa cum si din aeroport.
Andrei 17 Mai 2018 17:09
0 (0)
După cum in 2015 promitea să nu se bage in politică, și după asta a făcut partid, ap începe a semăna tot mai mult cu Iurie Roșca... Deja mi-e greață de la vorbele lui goale și pline de balabolisme!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%