Politicieni
Andrian Candu participă la Summitul speakerilor statelor membre ale Organizației Cooperării Economice la Marea Neagră
 15 Mai 2018 09:33  2272
Președintele Parlamentului, Andrian Candu, participă la Summitul speakerilor statelor membre ale Organizației Cooperării Economice la Marea Neagră. 

Evenimentul, organizat cu ocazia aniversării a 25-a a APCEMN, va avea loc pe data de 16 mai 2018, la Istanbul. Summitul președinților parlamentelor statelor membre OCEMN reprezintă cel mai înalt for organizat cu ocazia aniversării a 25-a a APCEMN. 

În cadrul summitului, Andrian Candu va avea un discurs despre rolul parlamentelor în consolidarea cooperării economice între statele din regiunea Mării Negre. Summitul se va încheia cu semnarea unei declarații comune a speakerilor statelor membre ale Organizației Cooperării Economice la Marea Neagră cu ocazia aniversării a 25-a a APCEMN.

La Istanbul, Andrian Candu va avea întrevederi cu mai mulți oficiali prezenți la eveniment, inclusiv cu Președintele Marii Adunări Naționale a Turciei, İsmail Kahraman, Președintele Senatului României, Călin Popescu-Tăriceanu și Președintele Parlamentului Georgiei, Irakli Kobakhidze.

În acest an, APCEMN marchează 25 de ani de la fondare. 

Autor:  Inna Juminschi Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Andrei 15 Mai 2018 15:53
0 (0)
Acestă participarea la summitul APCEMN este cu atît mai importantă cu cît, unul din scopurile de bază, este de a furniza asistenţă parlamentelor naţionale pentru a întări democraţia parlamentară.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%