Politicieni
Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere ambasadoarea Regatului Marii Britanii în Republica Moldova
 8 Mai 2018 16:32  2692
Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu E.S. Lucy Joyce, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Marii Britanii în Republica Moldova.

În cursul dialogului, părțile au abordat subiecte de actualitate ce ţin de relaţiile bilaterale dintre Republica Moldova și Marea Britanie. Șeful statului a menționat că dialogul și cooperarea bilaterală s-au dinamizat și s-au extins în toate sferele de interes comun.

Igor Dodon a exprimat mulţumiri pentru suportul acordat țării noastre în diverse domenii, precum: lupta împotriva corupţiei, îmbunătăţirea mediului de afaceri, reforma justiţiei, a sectorului financiar-bancar, energetic, ș.a.

„Am subliniat că există un potențial nevalorificat în domeniul comercial-economic. În acest sens am optat pentru organizarea unor forumuri ale oamenilor de afaceri, precum și intensificarea contactelor la nivel înalt prin organizarea unor vizite ale conducerii de vîrf a țării”, a conchis șeful statului.

De asemenea, președintele țării a apreciat asistenţa şi experienţa împărtăşită de partenerii britanici în rezolvarea conflictelor teritoriale și am menționat că mizăm și în continuare pe suportul politic în procesul de reglementare a diferendului transnistrean.

Autor:  Inna Juminschi Sursa:  Politics.MD

Etichete Dodon Igor
Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%