Partide
Candidații pentru primărie din Bălți ai PPDA și de la partidul lui Usatîi, inspirați de covorul de flori al Silviei Radu
 21 Aprilie 2018 22:15  3425
Ideea covorului cu flori, implementată în capitală de Silvia Radu a fost criticată de exponenţi unor partide de opoziţie, însă acum este preluată de acestea în diferite raioane. Ultimul exemplu în acest sens vine de la Glodeni, unde primăria condusă de Stela Onuțu, din partea formaţiunii „Partidul Nostru”, se laudă cu un covor similar.

Într-o postare pe Facebook, primăria din localitate spune că a demarat activitatea de plantare a florilor şi „a desenat tradiţionale covoare moldoveneşti”.

Anterior, covorul de flori din scuarul Catedralei din Chişinău a devenit motiv de inspiraţie şi pentru candidatul Partidului „DA" la funcţia de primar de Bălţi, Arina Spătaru. Aceasta a adus în faţa Primăriei peste 300 de ghivece cu flori.

„Am decis să fac un asemenea dar pentru toţi cetăţenii şi să le trezesc zâmbetul pe buze. Şi asta mi-a reuşit, toţi funcţionarii Primăriei zâmbesc şi sunt surprinşi", a declarat Arina Spătaru


Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%