Politicieni
Analist politic: Modul în care Andrei Năstase şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de primar al capitalei a lăsat un „gust amar”
 19 Aprilie 2018 12:04  3192
Modul în care Andrei Năstase a fost propus pentru funcţia de primar al capitalei a lăsat un gust amar. Această părere a fost exprimată de către comentatorul politic Vlad Ţurcanu, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TV 8.

„Evident că modul în care a fost propus Năstase a lăsat un gust amar, pentru că PAS practic a fost forţată să accepte această candidatură de dragul acestei alianţe, pe care o au în vedere alegerile parlamentare”, a declarat Vlad Ţurcanu.

Comentatorul consideră că liderul PPDA trebuia să consulte şi alţi actori politici, înainte de a-şi anunţa candidatura.

„Atunci el apărea ca şi un candidat cu adevărat unic, dar acum apare ca şi un candidat simplu, apărat de PPDA şi PAS", a precizat Vlad Ţurcanu.

Acesta a mai spus că Andrei Năstase şi Maia Sandu nu trebuiau să respingă atât de categoric sprijinul oferit de Partidul Democrat.

„PAS şi PPDA au făcut o greşeală că au respins susţinerea PD", a declarat analistul politic. „Atunci când ar câştiga un candidat pro-european, ar câştiga toţi, indiferent care e acesta", a mai spus Vlad Ţurcanu.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Susțineți coaliția de guvernare ACUM-PSRM?
Nu - 53.21%
Da - 46.79%