Politicieni
Sivlia Radu, depsre covorul din flori vii din scuarul catedralei
 17 Aprilie 2018 10:30  3214
Datorita covorului din flori vii din scuarul catecarelei, care costa 2 milioane de lei, municipiul a fost mentionat in presa internationala. Daca alte orase platesc sa li se faca publicitate pozitiva, pe noi nu ne-a costat nimic, decat ceea ce am cheltuit pe flori, asta a declarat Silvia Radu in cadrul sedintei primariei de astazi.

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR: "Vreau sa multumesc muncitorilor de la Spatii Verzi pentru "asamblarea" daca pot sa zic asa covorului din flori. Ati facut o treaba extraordinara, stiu cat ati muncit. Multi politicieni au incercat sa manipuleze si sa lanseze minciuni in adresa acestui proiect.

Chisinaul a fost mentionat in presa internationala. S-a vorbit despre frumoasa traditie pe care o avem la Chisinau. Si in Repulica Moldova se put face lucruri frumoase. Am primit mesaje din Spania, Romania, Ucraina. Sper ca si la anul sa pastram aceasta traditie, sa atrgem turisti. Multe orase si municipalitati investesc bani ca sa li se faca publicitate pozitiva, iar pe noi nu ne-a costat nimic, decat banii bugetati pentru flori. Vom continua si mai departe sa infrumusetam orasul.

Florile le-am cumparat din Olanda, pretul unei flori este de aproximativ 11 lei si este mai ieftin decat la noi pe piata si am respectat licitatia."

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%