Politicieni
Atac la Munteanu și Chirtoacă? Andrei Năstase susține că liberalii au condus Primăria de formă în acești ani și nu au făcut nimic pentru oraș
 13 Aprilie 2018 16:59  3362
Candidatul pentru funcția de primar din partea PPDA, Andrei Năstase, acuză precedenta administrație liberală a orașului că a condus de formă Chișinăul. Jurnal.md, care îl citează pe Năstase, scrie că municipiul Chișinău se află într-o stare deplorabilă, de parcă timp de zece ani a fost guvernat de formă, căci problemele nesoluționate se perindă de la o administrație la alta, crescând în proporții.

„Calea Orheiului este una din arterele populare ale Chișinăului, iar Poșta Veche este un cartier colorat, în dezvoltare. Dar și problemele sunt pe potrivă, comune tuturor locuitorilor orașului nostru. Se creează impresia că orașul a fost timp de zece ani guvernat de formă, căci problemele nesoluționate se perindă de la o administrație la alta, crescând în proporții”, spune Năstase, citat de jurnal.md.

Amintim că vicepreședintele Partidului Liberal Dorin Chirtoacă a fost de trei ori ales primar al Chișinăului, pe care l-a condus timp de aproape zece ani. El a demisionat după ce a ajuns cercetat penal în dosarul parcărilor cu plată. Acum, din partea liberalilor, pentru primăria capitalei concurează colegul său de partid, Valeriu Munteanu.


Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?