Electorala
Începe CAMPANIA ELECTORALĂ! De astăzi, candidaţii pentru funcţia de primar general al capitalei pot depune dosare la CEC
 4 Aprilie 2018 11:26  3108
De astăzi, 4 aprilie, candidaţii pentru funcţia de primar general al capitalei pot depune dosare la Consiliul Electoral de Circumscripţie pentru participarea la alegeri locale noi în Chişinău. Procesul se va încheia în data de 19 aprilie, transmite Politics.MD. 

 „A fost făcută lista partidelor politice, cele 45 de partide politice şi organizaţii social-politice care au dreptul să desemneze candidaţi pentru alegeri locale noi. Toate partidele politice care sunt în mod oficial înregistrate de către Ministerul Justiţiei", a spus preşedintele CEC, Alina Russu.

Pentru alegerile locale noi în municipiul Bălţi documentele vor putea fi depuse din 5 până în 19 aprilie. Alegerile locale noi în Chişinău, Bălţi şi încă cinci localităţi vor avea loc în data de 20 mai.

În februarie, Renato Usatîi a demisionat din funcţia de primar al municipiului Bălţi, iar la câteva zile distanţă şi Dorin Chirtoacă a anunţat că părăseşte fotoliul de edil al capitalei.

Autor:  Inna Juminschi Sursa:  Politics.MD

Etichete Chișinău
Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%