Partide
PDM solicită reprezentanților săi din Guvern să asigure funcționarea eficientă a instituțiilor statului pe durata sărbătorilor de Paști
 3 Aprilie 2018 15:12  3416
Partidul Democrat din Moldova a cerut reprezentanților săi din Guvern să asigure, pe durata sărbătorilor de Paști asigurarea funcționării eficiente a instituțiilor statului. În special, s-a atras atenția asupra traficului rutier pe traseele naționale și la punctele de trecere a frontierei.

În acest sens, Poliția de Frontieră, Serviciul Vamal și Ministerul Afacerilor Interne au primit dispoziții să asigure fluidizarea traficului și securitatea acestuia.

„Am luat în considerare perioada respectivă, în care intrăm și cum vor funcționa instituțiile statului în contextul sărbătorilor de care ne apropiem, în așa fel ca cetățeanul Republicii Moldova să beneficieze de acel confort de care are nevoie. În primul rând vreau să atrag atenția că s-a atras atenția celor care activează la Poliția de Frontieră și Vama. Cunoaștem foarte bine că în această perioadă o bună parte din cetățenii Republicii Moldova care lucrează, locuiesc în străinătate vin acasă pentru sărbători. Mulți pleacă într-o mini-vacanță și traficul crește considerabil la frontieră, la toate punctele”, a declarat purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari.

O altă preocupare a Partidului Democrat pentru perioada sărbătorilor de Paști este calitatea produselor alimentare comercializate în supermarketuri și magazine. În acest sens, reprezentanților formațiunii din Guvern li s-a cerut să asigure mai multe controale și verificări pentru asigurarea inofensivității produselor alimentare.


Știri asemănătoare
 
Comentarii
Ion 3 Aprilie 2018 15:34
0 (0)
Păcat că nici la ei nu mai este sărbătoare, dar n-ai cei face, asta e munca lor, pentru ast ași sunt achitați din banii statului.
Ion Manole 3 Aprilie 2018 15:52
0 (0)
ar fi cazul după sărbători să se păstreze aceeași situație! să fie totul sub control și instituțiile să lucreze în ritm eficient!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%