Partide
Liberalii nu vor participa la ședința solemnă din 27 martie a Parlamentului de la București
 23 Martie 2018 08:32  4072
Deputații Partidului Liberal anunță că au refuzat invitația de a trimite doi reprezentanți la ședința solemnă de la București, care va avea loc pe 27 martie și va fi dedicată Unirii Basarabiei cu România.

„Ni s-a făcut o invitație de a trimite doi reprezentanți ai Partidului Liberal la ședința solemnă de la București, dar am refuzat-o”, a precizat Mihai Ghimpu, președintele Partidului Liberal, în cadrul unei conferințe de presă. 

Liderul liberal și-a explicat refuzul prin faptul că nu poate merge la București alături de delegația Legislativului de la Chișinău, condusă de speakerul Andrian Candu și că evenimentul de la 27 martie trebuia marcat la Chișinău.

Precizăm că fracțiunea PL-ul a plecat ieri din Parlament în semn de protest și nu va reveni până nu se face Unirea. Cel puțin asta a declarat liderul fracțiunii, Mihai Ghimpu, înainte de a părăsi sala.

Cu prilejul Anului Centenar, Parlamentul României se va întruni în ședință solemnă pe 27 martie 2018, la 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, eveniment la care va participa și o delegație parlamentară din R. Moldova.

Autor:  Cristina Rusu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%