Partide
PDM, despre minciunile purtătorului de cuvânt al PLDM: Încearcă să se facă remarcați și să depășească scorul de 0,5 la sută pe care îl au în sondaje
 19 Martie 2018 18:53  3429
Partidul Democrat din Moldova califică drept minciuni afirmațiile purtătorului de cuvânt al Partidului  Liberal Democrat din Moldova, Ion Terguță, care a scris că primarul din Ghelăuza, Strășeni, a fost persecutat pentru că a refuzat să adere la PDM. Purtătorul de cuvânt al democraților, Vitalie Gămurari, a declarat că prin astfel de ieșiri PLDM vrea să iasă din anonimat și să-și îmbunătățească scorul dezastruos din sondajele de opinie.

„Informația tirajată de purtătorul de cuvânt al PLDM este una falsă. PDM nu a purtat negocieri cu persoana menționată pentru aderarea la partid. Considerăm că reprezentanții PLDM promovează astfel de minciuni din dorința de a ieși din anonimat, de a se face remarcați și a putea, în acest fel, să depășească scorul de 0,5% pe care îl înregistrează în ultimii ani în preferințele alegătorilor”, a scris Gămurari pe pagina sa de facebook.

Amintim că purtătorul de cuvânt al PLDM, Ion Terguță, a scris astăzi pe Facebook că Nicoleta Malai, primar de Ghelăuza, a fost chemată la sediul PDM, în noiembrie 2017, unde i-ar fi fost cerut să adere la Partidul Democrat.

Autor:  Cristina Donici Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Andrei 19 Martie 2018 19:42
0 (0)
uitațivă aici... e bred curat ce a scris Terguță acolo online... e mare prostalan pldm-stul cela! https://stopfals.com/2018/03/19/stop-fals-o-primarita-batuta-pentru-ca-nu-adera-la-partidul-democrat/
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%