Parlament
Socialiștii solicită audierea raportului Kroll-2
 16 Martie 2018 13:33  3291
În cadrul ședinței plenare de astăzi a Parlamentului, Fracțiunea Partidului Socialiștilor a cerut ca din data de 16 Martie să fie invitat și audiat președintele Băncii Naționale cu privire la raportul Kroll-2.

„Au trecut aproape patru ani de la „furtul secolului”, deja chiar și partenerii din afara țării, Consiliul Miniștrilor al UE s-au expus într-o rezoluție că RM nu face nimic pentru întoarcerea banilor. Fostul director al CNA a spus că acuzațiile noastre sunt beletristică. Cu toate acestea, după ce au trecut  patru ani de la furt, banii nu s-au recuperat. Vrem să aflăm despre cum se returnează banii furați”, a spus deputatul PSRM, Vlad Bătrîncea.

De asemenea, socialistul a menționat că cetățenii moldoveni au plătit zeci de milioane de lei pentru efectuarea investigațiilor Kroll. Prin urmare, nu numai Parlamentul, ci și întreaga societate ar trebui să fie informată despre cine sunt acei „90% de oameni cinstiți” care au furat miliardul.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Mircea 16 Martie 2018 15:00
0 (0)
Socialiștiii înafară de audieri și moțiuni de cenzură mai știu să facă altceva pentru țara asta?
Daniel 16 Martie 2018 15:11
0 (0)
Socialiștii știu mai bine ca restul că acest lucru nu este posibil la moment, dar recurg la asta ca atac electoral la imaginea partidului de la putere. Noi cetățenii ar fi bine să nu fim parte showuui orginzat de socialiști.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?
Da - 53.25%
Nu - 40.26%
Nș - 6.49%