Partide
Cibotaru: Unui număr mare de oameni i s-a permis să profite de acest vehicul politic care a fost PLDM, inclusiv Maiei Sandu
 16 Martie 2018 08:15  3168
Toate încercările președintelui Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, de a se debarasa de tot ce ține de PLDM nu sunt corecte. De această părere este liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Viorel Ciobotaru. Acesta a declarat la un post TV că formaținea sa trebuie să-și promoveze idealurile politice, indiferent de frustrările Maiei Sandu.

”Unui număr foarte mare de oameni i s-a permis să profite de acest vehicul politic care a fost PLDM. PLDM trebuie să își continue lupta sa pentru idealurile pe care le-a promovat, indiferent de faptul cât de tare frustrată este Maia Sandu sau cât de intransigent față de memoria PLDM este Andrei Năstase”, a spus Viorel Cibotaru.

PLDM a fost partidul care a lansat-o pe Maia Sandu în politică și pe listele căruia actualul lider al PAS a candidat la alegerile parlamentare din 2014. Ulterior, Sandu a respins orice legături cu acest partid.

Autor:  Cristina Donici Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Mihai 16 Martie 2018 09:59
0 (0)
Maia este o nerecunoscatoare. Ea s-a folosit de PLDM ca sa intre in politica, dar acum nici macar nu vrea sa recunoasca ca a fost in acest partid!
Dan 16 Martie 2018 10:16
0 (0)
Ciubotaru triseaza, de ce nu ar spune deschis ca Maia Sandu a preluat electoratul PLDM de nevoie ca acesta sa nu fie pierdut total dupa ce s-a depistat ca Filat e un hot? PAS este egal cu PLDM. Au schimbat culoare si denumirea, in rest aceiasi oameni.
Spencer 16 Martie 2018 10:29
0 (0)
Mă bucur că măcar recunoaște că PLDM a fost vehicul politic, dar adevărul, oricum adevăr rămâne și chiar și Cibotaru recunoaște că PAS e un nou PLDM.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?