Politicieni
Șalaru despre posibilii candidați la funcția de primar al Capitalei
 14 Martie 2018 20:00  3698
Anatol Șalaru a comentat fiecare candidat posibil la alegerile municipale. Acesta susține că Maia Sandu ar putea avea mai multe șanse de a câștiga alegerile, decât Andrei Năstase. Totodată, acesta a menționat că pentru Silvia Radu ar putea vota mai mulți locuitori din motiv că aceasta se prezintă drept candidat independent.

Acesta a menționat că Silvia Radu este candidatul PDM-ului, ci nu candidat independent cum pretinde a fi: „PDM-ul nu va avea candidat la alegeri, dar desigur că toți știu că Silvia Radu este candidatul democraților, nu este candidat independent. Atunci când lumea este dezamăgită și urăște partidele politice, desigur că există șanse ca în campania electorală să câștige un candidat independent. Acum toți cei de dreapta spun că nu au nevoie de sprijinul Partidului Democrat la aceste alegeri. Apelul meu este să se mai gândească”citează realitatea.md.

„Din sondaje, Maia Sandu are mai multe șanse să câștige decât Andrei Năstase la funcția de primar. Probabil că în cazul în care Maia Sandu va lua decizia să-l sprijine pe Andrei Năstase și va reuși să mobilizeze tot electoratul, probabil că va avea șanse. În cazul în care Maia Sandu va declara că va candida și ea, va fi o problemă”, a subliniat Șalaru.

În ceea ce ține de candidatul pe care îl vor propune socialiștii, Anatol Șalaru susține că mai mari șanse la alegeri ar avea Zinaida Greceanîi, ci nu Ion Ceban.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%