Politicieni
Liderul ”Antimafie”, despre participarea lui Năstase la alegerile din Chișinău: Cu tot sprijinul pe care i l-ar acorda Maia Sandu, ”prostul satului” ar lua un procent infim
 23 Februarie 2018 11:58  3659
În emisunea „În direct cu Sergiu Mocanu” din 21 februarie 2018, liderul Mișcării Antimafie a abordat tema alegerilor locale anticipate pentru funcția de Primar al Capitalei. Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) au anunțat deja că vor participa cu un candidat comun la aceste alegeri, la fel cum au procedat la prezidențiale în 2016. Însă nu se știe cine va fi candidatul PAS-DA.

Sergiu Mocanu este de părere că acum Maia Sandu ar trebui să se îndepărteze de Andrei Năstase, și să se apropie de Traian Băsescu! Această mișcare strategică ar permite celor de la PAS să câștige Primăria Chișinău, cu sprijnul PUN și al Mișcării Antimafie. În caz contrar, dacă Maia Sandu i-ar întoarce „datoria” liderului Platformei DA, iar Năstase va fi desemnat candidatul comun, atunci el nu va avea nici o șansă să câștige.

„Dacă eu aș fi ipocrit și meschin, aș îndruma așa să se întâmple! Pentru că, cu tot sprijinul pe care i l-ar acorda Maia Sandu, prostul satului ar lua un procent infim de mic la alegeri!”, spune Segiu Mocanu.

Amintim că săptămâna trecută Dorin Chirtoacă și-a anunțat demisia din funcția de Primar General, în semn de protest pentru că este judecat într-un dosar de corupție. Astfel, partidele politice din Republica Moldova au pornit să-și indentifice candidații cu care să participe la alegerile anticipate, care ar urma să aibă loc în luna mai 2018.


Știri asemănătoare
 
Comentarii
Mihai 23 Februarie 2018 13:10
0 (0)
Maia nu-i mai deșteapta sau mai presus ca Nastase daca a vrut sa faca alinată cu el. Doi rîsi pro-ruși
Radion 23 Februarie 2018 13:54
0 (0)
Chiar daca Mocanu este si el un gunoi, de data asta are dreptate. Maia si Nastase sunt niste microbi care n-au sanse sa ajunga la cirpa capitalei sau a tarii.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?