Politicieni
Traian Băsescu are șanse să câștige primăria din primul tur
 22 Februarie 2018 15:00  3698
Anatol Șalaru a declarat că Trăian Băsescu ar fi un bun candidat la funcţia de primar al Chişinăului.

Declarația a fost făcută aseară, în contextul în care președintele PUN a explicat de ce fostul președinte al României Traian Băsescu a venit la Chișinău.

„Toate partidele de dreapta încearcă să coaguleze și este un lucru greșit, pentru că rânza unora este foarte mare. Noi venim cu Traian Băsescu, care este cel mai bun politician român de la 1990. Conducerea partidului este și la Chișinău, și la București. Traian Băsescu nu a venit în Republica Moldova, ca să câștige primăria, deși ar putea obține acest lucru din primul tur și ar fi cea mai bună candidatură pentru primăria Chișinăului. Traian Băsescu a venit să unească unioniștii, alegătorii. Pe ei care se consideră buricul pământului îi sfătuiesc să plece la pensie”, a declarat Șalaru

Tot aseară, în cadrul aceleași emisiuni, Anatol Șalaru a declarat că demisia lui Dorin Chirtoacă de la Primăria Chișinău ar fi venit după ce Mihai Moldovanu a mers la primarul interimar Silvia Radu și a amenințat-o că, dacă nu încetează cu demisiile, atunci Dorin Chirtoacă o să-și dea el însuşi demisia pentru a genera alegeri locale anticipate. Şalaru a adăugat că, prin demisia sa, Chirtoacă a crescut șansa lui „Vania Ceban” să vină la Primărie.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Tarnacop 22 Februarie 2018 15:57
0 (0)
Totul bine si frumos.... pana ajunjem la capitolulu credibilitate si integritate.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%