Partide
Socialiștii au depus o moțiune de cenzură
 16 Februarie 2018 12:00  3272
 Socialiștii au depus, prima moțiune de cenzură din această sesiune parlamentară împotriva ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, pe motiv că economia R. Moldova este una dezastruoasă, susțin cei de la PSRM.

 „Depunerea acestei moțiuni reprezintă dorința noastră de a determina ministrul să participe la o dezbatere la care să ne explice cauzele dezastrului economic, să ne vorbească despre starea economiei naționale, locurile de muncă, tăierea investițiilor publice, despre întreprinderile de stat care se vând pentru bani mărunți. Politica se îndrepată într-o direcție greșită și nu reprezintă interesele cetățenilor”, a declarat deputatul socialist, Vasile Bolea.

Dezbaterea moţiunii simple va avea loc la data stabilită de Biroul permanent, în termen de 14 zile lucrătoare de la depunere. Anterior, aceasta trebuie să primească și avizul Comisiei de profil din Parlament. Acțiunea de astăzi are mai degrabă un caracter populist prin care PSRM încearcă să pozeze în partid de opoziție în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Tarnacop 16 Februarie 2018 12:40
0 (0)
Sosialistii fiind impotenti nu pot face sex, se ocupa de onanism.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?