Politicieni
Dodon despre cetăţenii români
 13 Februarie 2018 16:00  3239
Igor Dodon este indignat că mai multe primării din Republica Moldova au votat o declaraţie simbolică de unire cu România, iar autorităţile nu întreprind nimic pentru a contracara aceste acţiuni pe care şeful statului le califică drept neconstituţionale.

Şeful statului susţine că ceea ce se întâmplă în ultimii ani „este o situaţie foarte gravă, alarmantă”.

În opinia sa, unionismul este echivalentul separatismului: „Eu altfel nu o să le numesc, fiindcă unionismul nu este altceva decât lichidarea statalităţii Republicii Moldova”.

„Eu vă stimez că sunteţi o minoritate în Republica Moldova, vă stimez opinia, dar asta nu înseamnă că voi trebuie să vă suiţi în cap la noi. Noi ce să facem în cazul ăsta, noi ceilalţi 70-80% din moldovenii din Republica Moldova care suntem categoric împotriva la astfel de procese. Voi înţelegeţi unde ne împingeţi?”, s-a întrebat retoric preşedintele, în cadrul emisiunii „Accent direct”.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Etichete Dodon Igor
Știri asemănătoare
 
Comentarii
lawjuth 13 Februarie 2018 16:07
0 (0)
DA CE INTREPRINZI TU BA DODON CU CEI CE PLEDEAZA PENTRU UNIRE CU RUSIA - OARE NU E O SFIDARE DIRECTA CIND gagaujii STRIGA CA VOR UNIRE CU RUSIA NU MAI ZIC DE RETARDATII DIN ASA NUMITA transnistrie ACEIA IN GENERE NU AI CUVINTE CE FAC - SI CIT DE MULT SFIDEAZA RUSIA STATALITATEA R. MOLDOVA - TU ASTA BAI DODOANE NU VEZI ?????????????????????????????
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%