Partide
Partidul condus de Vlad Plahotniuc împlinește 21 de ani de la înființare
 8 Februarie 2018 12:07  3688
Partidul Democrat din Moldova împlinește astăzi 21 de ani de la fondare. Cu această ocazie, președintele formațiunii politice, Vlad Plahotniuc, a scris un mesaj de felicitare pe pagina sa de facebook.

”Un partid matur, o echipă puternică, proiecte și rezultate pentru cetățeni. Acesta este PDM de astăzi, un partid pentru oameni, pentru Republica Moldova. Mulțumesc tuturor celor care ne sunt mereu alături și ne ajută să fim mai buni în fiecare zi. La mulți ani, PDM! La mulți ani, colegi democrați!”, a scris Vlad Plahotniuc pe facebook.

Partidul a fost creat în februarie 1997, iniţial purtând titulatura de Mişcarea pentru o Moldovă Democratică şi Prosperă. Din 1997 și până în 2009, formațiunea a fost condusă de Dumitru Diacov. Ulterior, conducerea partidului a fost preluată de către Marian Lupu. Iar la sfârșitul anului 2016, președinte al formațiunii a fost ales Vlad Plahotniuc. În prezent, PDM se află la guvernare, având cea mai mare fracțiune parlamentară, formată din cu 42 de deputați.

Autor:  Cristina Donici Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Viorel 8 Februarie 2018 12:25
0 (0)
Ultimii 2 ani PD a aratăt un partid matur și responsabil care se gîndește la popor și la viitorul UE al țării, dacă vor continua în acelaș ritm vor mai rămîne pentru mult timp pe arena politică din Moldova!
pumnal 8 Februarie 2018 15:30
0 (0)
In schimb are 2 ani de cind asteptarile cetatenilor sunt aduse de catre PDM.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cum credeți va fi creată majoritate parlamentară?