Partide
PAS și PPDA vor colabora doar cu reprezentanți politici integri
 8 Februarie 2018 15:00  3444
PAS și PPDA nu își propun să facă alianță cu partide politice în întregime, dar cu reprezentanți ai unor formațiuni politice, care vor face dovada integrității și meritocrației. Declarația a fost făcută de liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi”.

„Colaborarea noastră cu PAS prevede colaborarea pe baza unor principii, atragerea atât în discuțiile noastre, cât și participarea la următoarele alegeri ai unor reprezentanți ai altor partide, nu vorbim despre atragerea altor forțe politice”, spune Andrei Năstase.

Potrivit lui, cele două partide s-au angajat să vină în următorul Parlament cu o garnitură de oameni integri, profesioniști, care să fie aleși pe principiile meritocrației, oameni care au făcut dovada stoicismului și dau speranța că odată ajunși în legislativ nu vor proceda așa cum au procedat transfugii din actualul Parlament.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Oleg 8 Februarie 2018 15:42
0 (0)
Da Năstase e integru la voi, finul criminalului și hoțului Țopa ? da Slusari care îi asigura tehnica pentru Caravita lui Filat e integru ? da Alaiba de la Maia e integru? ori el e cel care spunea în 2013 că la BEM totul e bine și să banii sunt în siguranță iar șeful lui ne freca de miliard ?
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?