Politicieni
Ghimpu s-a întâlnit cu unioniști din stânga și din dreapta Nistrului
 5 Februarie 2018 08:00  3488
În începutul anului în care marcăm Centenarul Marii Uniri, deputatul Mihai Ghimpu, președintele PL, a început o serie de întâlniri cu membrii Partidului Liberal din organizațiile locale din țară.

Prima deplasare a avut loc sâmbătă, 3 februarie la Varnița, raionul Anenii Noi, cu conducerea și membrii Filiale Tiraspol a Partidului Liberal, la eveniment fiind prezent și Gheorghe Galbura, ex-viceministru al Apărării.

Mihai Ghimpu le-a mulțumit celor prezenți la eveniment pentru patriotismul și românismul promovat de ei zilnic, în această zonă a țării, deloc liniștită. I-a încurajat să meargă și în continuare cu fruntea sus, să fie mândri că sunt români, indiferent dacă locuiesc la Tiraspol, Chișinău sau București.

Președintele Organizației Teritoriale a Partidului Liberal din Tiraspol, Vladimir Meleca, doctor de profesie, care este și campion național și european la haltere, categoria veterani, i-a mulțumit lui Mihai Ghimpu pentru vizită și pentru mesajele de încurajare, accentuând că „liberalii unioniști din stânga Nistrului, dar și toți cei care simt românește, își doresc nu numai Unirea localităților din stânga Nistrului cu teritoriul Republicii Moldova, dar și Unirea cu România”.

Mihai Ghimpu a oferit celor prezenți câte o sticlă de vin „UNIREA-2018”, dedicată Centenarului Marii Uniri de la 1918.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%