Politicieni
Noul premier al României va vizita Chișinăul
 2 Februarie 2018 12:12  3412
Premierul României, Viorica Dăncilă, va efectua o vizită la Chișinău pentru a discuta despre noile proiecte care urmează să fie finanțate de țara vecină

Noul premier al României va veni la Chișinău pentru a discuta noi proiecte de cooperare cu Moldova

Proaspătul premier al României, Viorica Dăncilă, va ajunge în curând la Chișinău, în cadrul unei vizite oficiale, în timpul căreia vor fi decise proiectele care urmează să fie implementate în țara noastră din cele 46 de milioane de euro rămase nevalorificate din grantul de 100 de milioane oferit de România. Declarația a fost făcută de către prim-ministrul Pavel Filip la emisiunea ”Moldova în Direct” de la postul public de televiziune.

”Cu siguranță vom absorbi acești bani, există disponibilitatea din partea României. Am avut o discuție cu noul premier, Viorica Dăncilă. După vizita de la Bruxelles o să vină și la Chișinău și vom avea posibilitatea să discutăm proiectele pe care le avem cu România. Ce ține de acest grant, noi stabilim în fiecare an o listă de proiecte, după care începe finanțarea lor. Până la moment avem utilizate 54 de milioane din acest grant. În continuare banii vor fi cheltuiți exact în aceleași dimensiuni”, a declarat premierul Pavel Filip.

Sursa:  Politics.MD

Etichete Filip Pavel
Știri asemănătoare
 
Comentarii
Cornel 2 Februarie 2018 13:25
0 (0)
România trebuie să rămîne ambasadorul RM la Bruxelles și salut acest îndemn a lui Filip, drumul țării noastre spre UE trece pe la București !
Veronica 2 Februarie 2018 14:49
0 (0)
Si iata ca se indeplineste dorinta lui Filip ca prima vizita a noului premier a Romaniei sa fie anume in Moldova. Se vede ca relatiile cu tara vecina s-au imbunatatit considerabil in ultimul timp.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?