Politicieni
Filip a avut o convorbire telefonică cu prim-ministrul Romaniei
 1 Februarie 2018 17:33  3182
Prim-ministrul Pavel Filip a avut o discuție telefonică cu premierul României, Vasilica-Viorica Dăncilă. Oficialii au abordat parteneriatul strategic dintre cele două state și domeniile prioritate de colaborare.

Pavel Filip a felicitat-o pe doamna Dăncilă cu ocazia învestirii în funcție, reiterând invitația de a vizita țara noastră în viitorul apropiat.

Cei doi premieri s-au arătat deschiși pentru a continua proiectele bilaterale de interes sporit. În context, Pavel Filip a spus că Guvernul de la Chișinău este un partener de încredere al autorităților de la București.

La rândul său, Vasilica-Viorica Dăncilă a menționat că România este ferm angajată să susțină parcursul european al Republicii Moldova și implementarea reformelor în beneficiul cetățenilor.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Etichete Filip Pavel
Știri asemănătoare
 
Comentarii
Lilian 1 Februarie 2018 18:15
0 (0)
Atita timp cit colaboram cu Romania, avem speranta ca putem sa ajungem in UE. Filip a ales o cale corecta atunci cind a inceput dialogurile cu noul premier roman.
timofei 1 Februarie 2018 18:46
0 (0)
ar fi logic sa vina sa sa reaminteasca ca laurii pe care i-a strans Dodon taind panglici la gradinitie apartin Romaniei, pentru ca guvernul roman a alocat bani pentru reparatia acelor gradinite!!!
Hariton 1 Februarie 2018 19:19
0 (0)
Cu siguranta va veni prima la noi, la farati romani.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?