Politicieni
Băsescu, dispus să colaboreze cu PAS și PPDA numai după alegeri
 23 Ianuarie 2018 12:44  4062
Fostul președinte al României și președintele de onoare al Partidului Unității Naționale, Traian Băsescu, spune că este dispus să colaboreze că Partidul Acțiune și Solidaritate, precum și cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr după alegerile parlamentare din acest an, spunând totodată că nu vrea „să se piardă mesajul unionist într-o platformă nedefinită”.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21.

„Eu vă garantez că după alegeri oricând voi fi dispus la o alianță cu PPDA și PAS, în același timp nu vreau să se piardă mesajul unionist într-o platformă nedefinită, ori ei spun că sunt pro-europeni, dar nu prea pro-români, dar eu spun că drumul spre Bruxelles trece prin București. În mod categoric după alegeri PUN-ul va face alianță cu partidul Maiei Sandu și cu platforma lui Andre Năstase, dacă și ei vor dori acest lucru. Eu chem toate partidele unioniste să ni se alăture, suntem deja în discuție cu partide neparlamentare, dar care sunt unioniste”, a menționat Traian Băsescu.

„Pregătesc o declarație de denunțare a Pactului Ribbentrop-Molotov, o declarație care include și spiritul declarației SUA din 1991, care vorbește inclusiv de unirea Republicii Moldova cu România în baza actului final de la Helsinki, deci prin negociere politică și atunci când poporul o vrea. O declarație prin care Parlamentul României denunță Pactul Ribbentrop-Molotov este un document politic extrem de important în anul Centenarului”, a conchis președintele de onoare al PUN.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
pumnal 23 Ianuarie 2018 13:56
0 (0)
Si nu ca colabora cu ei deoarece ei merg cu Dodon si Usatii la alegeri.
Viorel 23 Ianuarie 2018 14:02
0 (0)
Nu cred că merită atenție acești circari de Maia și Năstase, mai ales după ce ne-au scuipat în față pe noi iștii și au făcut alianță cu mizeriile pro-ruse Usatîi și Petrenco !
Adrian 23 Ianuarie 2018 17:59
0 (0)
Băsescu recunoaște că PPDA și PAS au o platformă nedefinită, iar mesajul ist s-ar putea pierde, atunci despre ce alianță poate fi vorba?
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?