Guvern
VIDEO//Reportajul jurnalistei ruse despre situația Moldovei
 22 Ianuarie 2018 13:00  3543
„Nu vreau decât să ajutăm relația dintre Republica Moldova și Federația Rusă sau cel puțin să nu perturbăm aceste relații”, spunea Irada Zeinalova, jurnalista rusă, care săptămâna trecută a fost oprită pe aeroportul Chișinău, relatează Politics.MD.

Un reportaj despre Republica Moldova în care jurnalista vorbește despre situația politică și socială de la noi, a fost difuzat la postul NTV din Rusia, asta după ce Parlamentul a aprobat modificările Codului Audiovizualului prin care interzice propaganda rusă, scrie Unimedia

Într-o lumină negativă este prezentată viața oamenilor din Republica Moldova. Expresii precum „Țara copiilor părăsiți”, „problemele din regiunea transnistreană nu vor să le soluționeze”, „împotriva Federației Ruse” împânzesc reportajul.

În materialul său, jurnalista vorbește și despre Vlad Plahotniuc, prezentat ca fiind neprieten al Rusiei și amintește că acesta este cercetat penal la Moscova.

Vedeți mai jos cum au tratat jurnaliștii ruși situația Republicii Moldova.

Autor:  Cristina Rusu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Daniel 22 Ianuarie 2018 14:06
0 (0)
Important că a reușit să-l transforme pe Dodon într-o jertvă a actualului regim. Se vede clar intenția vizitei sale în Moldova. Kremlin a pornit compania electorală în susținerea lui Dodon. Propaganda rusă din nou ne atacă. Să fim atenți.
ssssssssssss 22 Ianuarie 2018 16:40
0 (0)
Pai cum dupa acest lucru sa permiți propaganda rusa in Republica Moldova?
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?