Politicieni
FOTO// Zăpada și glodul de pe străzile din Chișinău, evacuate pe un teren special
 20 Ianuarie 2018 14:15  3010
Zăpada acumulată la marginea drumurilor din Chișinău este evacuată pe un teren special amenajat în acest scop. Inițiativa inedită pentru capitală a fost anunțată de primarul general interimar, Silvia Radu. Edilul a făcut și un apel către agenții economici și i-a îndemnat să sune la Întreprinderea Municipală Exdrupo ca muncitorii să evacueze și zăpada curățată de aceștia.

”Am început din această dimineață să încărcăm zăpada de pe marginea drumului. Sunt 30 de utilaje care acționează. Supravegez personal aceste lucrări. Suntem în dispozitiv de lucru, iar muncitorii vor lucra ca într-o zi normală. Scoatem zăpada cu mizerie depusă pe străzile din Chișinău.

Fac un apel către toți agenții economici, toți cei care curăța zăpada și o depozitează, pot suna la EXDRUPO, iar întreprinderea va trimite o mașină ca zăpada să fie încărcată și transportată pe terenul special amenajat. Numerele de telefon pe care puteți să le apelați sunt 022471320 și 060133367”, a scris Silvia Radu  pe facebook.

Amintim că imediat ce au fost deszăpezite străzile, serviciile speciale ale municipalității au început curățarea trotuarelor și a curților blocurilor.

 

Autor:  Cristina Rusu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?