Politicieni
Maia umilită de cetățenii nemulțumiți de activitatea ei! Peste 400 de oameni și susținători ai Partidului „ȘOR” au organizat un flash-mob „Coridorul Rușinei” în fața sediului PAS scandând lozinci: „Maia noi nu suntem like-uri, noi suntem poporul”
 20 Ianuarie 2018 13:28  4229
Astăzi, peste 400 de oameni și susținători ai Partidului „ȘOR” au organizat un flas-mob în fața sediului PAS, unde au scandat lozinci împotriva Maiei Sandu și Partidului AS. Oamenii sunt nemulțumiți de activiatatea Maiei Sandu și au umilit-o prin discursuri și pancarde.

Dna Valentina – fostă profesoară, care a rămas șomeră după ce Maia a închis școlile, a venit să-I ceară socoteală Maiei Sandu, scandând – Maia ai închis școlile, ai distrus viitorul! Totodată și Marina Tauber, Vicepreședintele Partidului „ȘOR” a menționat că, Maia Sandu împreună cu echipa sa nu fac altceva nimic pentru țară, decât organizează flash-mob-uri, și manipulează opinia public prin justiție televizată și PR pe spatele lui Ilan ȘOR.

Mai mult, oamenii sunt nemulțumiți că Maia Sandu împreună cu Vlad Filat condamnat în „Furtul Miliardului” au beneficiat de banii furați din BEM, fiind  la întreținerea lui Ilan ȘOR și zburând  cu chartere achitate de Ilan ȘOR, dar astăzi tot ea,  face presiuni asupra justiției pentru a-și acoperi complicitatea.

Cei peste 400 de cetățeni au scandat mai mult de o oră, dar Maia Sandu, așa și nu a avut curajul să iasă în fața cetățenilor!

Amintim că, astăzi în cadrul sediului PAS a avut loc Cosiliul Politic Național.

Acest flash-mob, numit „Coridorul Rușinei” a fost o replică la cele organizate de PAS împotriva liderului Ilan ȘOR.

 

 

Autor:  Cristina Rusu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
andrei 20 Ianuarie 2018 15:19
0 (0)
Totuși protestatarii au bătut în locul cel mai vulnerabil al Maiei - activitatea sa pe facebook, pentru că ea doar acolo îi pare că trăiesc oamenii!
Andrei 20 Ianuarie 2018 16:04
0 (0)
Maia Parca se intelegea bine cu Shor cind acesta o finanta. Acum s-a terminat amicia dintre ei? https://argumentul.info/2016/11/08/audio-partidul-maiei-sandu-se-infrupta-cu-bani-de-la-shor/
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?