Politicieni
Valeriu Ghilețchi vine cu o replică pentru Maia Sandu
 19 Ianuarie 2018 18:30  3488
Valeriu Ghilețchi vine cu o replică pentru Maia Sandu, care a declarat joi seara că popular-europeanul a mințit atunci când a spus dânsa a refuzat în 2015 să fie desemnată la funcția de premier, relatează Politics.MD.

„Unii politicieni folosesc cu atâta ușurință tot felul de etichete, doar ca să fugă de responsabilitatea care survine în urmă deciziilor luate”, a scris Ghilețchi pe contul său de Facebook, afirmând că liderul PAS a fugit de responsabilități când a refuzat desemnarea la funcția de prim-ministru, transmite Agora.

„Bunăoară, Maia Sandu mă acuză că mint, atunci când afirm că a refuzat să fie desemnată pentru funcția de prim-ministru.

Nu-mi stă în fire să spun minciuni sau să fac declarații fără temei. Mai jos, puteți vedea încă o dată afirmațiile mele privind refuzul dumneaei de a accepta funcția de prim-ministru”, spune președintele grupului PPEM din Parlament. 

 

Autor:  Cristina Rusu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Tarnacop 19 Ianuarie 2018 18:46
0 (0)
D. Ghiletci se declara credincios. Probabil e de teapa lui Gundeaev, conformist ( cteste lasi), minciunos si cu interese meschinene, musamalizate cu chip si cuvinte smirite.
andrei 19 Ianuarie 2018 20:49
0 (0)
Maia Sandu e avută din toate părțile! Oamenii nu iubesc balabolismele, nu iubesc când oamenii se uită în ochi și amăgesc
Petru 19 Ianuarie 2018 21:23
0 (0)
Maia Sandu este o hoata care ne-a furat impreuna cu Filat, dar acum o face pe oita virgina. Imi este greata de asa oameni.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?