Politicieni
Alexandru Tănase în viziunea Președintelui Comisiei de la Veneția
 12 Ianuarie 2018 10:40  3628
Gianni Buquicchio a declarat pentru qmagazine.ro că Tănase va contribui la promovarea democrației, protecţiei drepturilor omului şi a principiului legii în Republica Moldova.

"Sunt încântat să aflu că Alexandru Tănase a fost numit Ministrul Justiției Republicii Moldova. Doresc să-l felicit cu ocazia numirii în această funcție importantă. Cunoscându-l pe Alexandru Tănase de mulți ani, apreciez calitățile sale excelente de avocat constituțional. Sunt convins că el va contribui la promovarea democrației, protecției drepturilor omului şi a principiului legii în Republica Moldova", a declarat Președintele Comisiei de la Veneția, Gianni Buquicchio.

Ex-preşedintele Curţii Constituţionale, Alexandru Tănase şi-a început mandatul în calitate de reprezentant permanent al Republicii Moldova la Comisia de la Veneţia, pe 12 mai 2017.

Autor:  Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
timofei 12 Ianuarie 2018 11:08
0 (0)
Andrei Nastase deja i-a sarit in cap lui noului ministru, cu toate ca ultimul este si membru Comisiei de la Venetia... si iata aici ma intreb - cand lupta contra mixtului si se ruga Comisiei Nastase a cui interese le reprezenta totusi????
Andrei 12 Ianuarie 2018 11:24
0 (0)
ooo nu... Comisia de la Veneția iar a fost căpturată.. cum poate oare să influențeze plahotniuc chiar și pe demnitarii europeni??? (sarcasm) Dacă serios, toți știu ce profesionist este Tănase și de ce respect se bucură în cercurile oficialilor și juriștilor! are multe de făcut dar o va face că se bucură de tot sprijinul!
Buliga 12 Ianuarie 2018 12:07
0 (0)
Se încep laudele deja! Da poate că are și el un merit, dar vrem să vedem mai multe reforme utile din partea lui, așa că să nu ne îmbătăm cu apă rece.
Sandu 12 Ianuarie 2018 12:12
0 (0)
Tanase este un profesionist in domeniu, daca isi va face tot dupa capacitatile lui tara noastra va avea de castigat.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%