Partide
Caravana de Crăciun a Partidului ȘOR a ajuns la Bălți
 6 Ianuarie 2018 15:23  3706
Un autobuz plin de culoare, cu lumini magice și muzică festivă, care cursează prin orașele din Moldova și îi invită pe toți să viziteze Târgul de Crăciun din Orhei, a ajuns și în capitala nordică a țării – orașul Bălți.Anterior, autobuzul neobișnuit, decorat cu felicitări de Revelion, precum și cunlogo-urile Partidului ȘOR, condus de Primarul de Orhei Ilan ȘOR, a vizitat toate localitățile din raionul Orhei, mai multe centre și orașe raionale, precum și capitala țării, Chișinău.

Deplasându-se mai mult pe timp de seară, autobuzul atrage atenția asupra iluminării și acompaniamentului său muzical original, aducând o stare de spirit festivă și un sentiment de magie în diferite părți ale țării. Acum, acest miracol pe roți, bucură cu aspectul său și invită la Târgul de Crăciun din Orhei pe locuitorii orașului Bălți. Anterior a fost anunțat că Târgul de Crăciun de la Orhei și-a început activitatea la 23 decembrie și va fi finalizat abia la 14 ianuarie 2018. În fiecare zi, târgul își bucură vizitatori cu atracții, tobogane, patinoar gratuite, cu tejghele comerciale pline cu delicatese și suveniruri, precum și cu concerte zilnice, cu participarea celor mai buni artiști și actori din Moldova și din străinătate.

Potrivit organizatorilor, de la începutul activității, Târgul a fost vizitat de zeci de mii de vizitatori. Iar transmisiunea live a serii de Revelion de la Orhei a fost vizualizată pe parcursul a câtorva zile de 200 de mii de utilizatori ai Internetului. Mulți vizitatori ai târgului au sosit în mod special din alte localități ale țării și din străinătate. Pentru comfortabilitatea celor care doresc să viziteze Orheiul în timpul sărbătorilor, Partidul ȘOR a organizat o cursă gratuită la Orhei a locuitorilor din alte centre raionale.

Autor:  Cristina Rusu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%