Guvern
Filip pleacă într-o vizită de lucru în Belarus
 11 Decembrie 2017 09:30  3151
O delegație în frunte cu prim-ministrul Pavel Filip pleacă într-o vizită de lucru în Belarus. Șeful Executivului va avea acolo mai multe întrevederi cu oficialii de la Minsk și va participa la un summit al premierilor, relatează Politics.MD.

Filip se va întîlni cu omologul său, Andrei Kobiakov. Mîine, şeful cabinetului de miniştri de la Chişinău va avea o întrevedere cu președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, după care va participa la reuniunea prim-miniștrilor statelor-membre ale Inițiativei Central Europene, un forum de cooperare regională, care numără 18 state. 

 

Autor:  Cristina Rusu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Eduard 11 Decembrie 2017 10:06
0 (0)
Poate nu e Belarusia leaganul dmeocratiei, dar cel putin e exemplul bun de dezvoltare economica fiind intradevar o tara frumoasa si cu o economie functionala. Avem unele procedee functionale d einvatat de la ei, dar si mai mult am avea de profitat de pe urma unor colaborari comerciale si economice cu aceasta tara.
Dorin 11 Decembrie 2017 10:44
0 (0)
Mereu activ si la dotorie premierul. Daca ar fi mai multi oameni ca el Moldova ar trai mult mai bine.
Efim 11 Decembrie 2017 11:01
0 (0)
Belarus mereu a fost aproape de Moldova, si chiar si atunci cind Rusia ne-a pus embargo , Belarus a acceptat in continare sa primeasca produsele noastre. Din aceste motive relatiile bune trebuiesc neaparat mentinute.
Spencer 11 Decembrie 2017 11:49
0 (0)
La etapa actuală Moldova are nevoie de parteneri de oriunde, și e extraordinar faptul că guvernul reușește să construiască relații de parteneriat cu numeroase țări.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%