Politics Blog
Eugen, despre Maia Sandu: Spune că îl cunoaște pe Eugen Sturza de când acesta a devenit consilier al lui Leancă, dar uită că au participat împreună la ședințele din cabinetul Filat
 21 Septembrie 2017 19:00  4516
Bloggerul Eugen Luchianiuc susține că prin declarațiile sale, Maia Sandu dă dovadă de ipocrizie și se aseamănă tot mai mult cu fostul său șef, ex-premierul Vlad Filat. Luchianiuc se referă la declarațiile Maiei Sandu privind candidatura lui Eugen Sturza la funcția de ministru al Apărării. Lidera PAS susține că acesta nu este potrivit pentru funcția dată, dar uită că a venit în funcția de ministru al Educație după ce a lucrat la Banca Mondială, iar mai devreme – la Ministerul Economiei. Sandu mai dă dovadă de ipocrizie și atunci când susține că îl știe pe Sturza de când acesta era consilier al ex-premierului Leancă, pe când, potrivit bloggerului, aceștia au participat împreună la ședințele cabinetului Filat.

„Că îl știe pe Jenea (n. red. – Eugen Sturza) de pe timpul când era consilierul lui Leancă. Maia, doamna Sandu, asta este bullshit (n. red. – prostii) și dvs. foarte bine știți de asta, mai ales că ați participat împreună la mai multe ședințe, la etajul 5 și nu doar acolo. Așa că, hai, nu fiți ipocrită!.

A doua declarație este că Jenea nu este potrivit ca ministru al Apărării. Probabil, Jenea nu este potrivit pentru funcția de ministru al Apărării, doar că nu Maia Sandu trebuie să spună chestia asta. Pentru că ea a spus că nu este din domeniu, doamna Sandu, dvs. ați venit de la Banca Mondială. Înainte de asta ați lucrat sub Lupu la Ministerul Economiei”, a declarat bloggerul într-o intervenție live pe pagina sa de facebook.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?