Politics Blog
Blogger, despre „vidul informațional” din CV-ul lui Igor Grosu. De ce un adjunct al Maiei Sandu ascunde detaliile din cariera sa?
 1 Septembrie 2017 12:36  4267
Fostul viceministru al educației și actualul secretar al Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, ascunde detaliile din CV-ul său pentru o perioadă de aproximativ 14 ani. Asupra acestui fapt atrage atenția bloggerul Eugen Luchianiuc, care menționează că, la nivel oficial, nu se cunoaște cu ce s-a ocupat fostul viceministru în perioada 1996-2010.

„Dacă veți căuta pe internet CV-ul acestui ins, veți găsi detalii până la 1996 și după 2010. Între aceste perioade – vid informațional. Atunci când a fost numit în echipa ministrei a fost prezentat drept ”istoric de profesie, doctorand, a activat în mai multe proiecte şi, potrivit Maiei Sandu, are aptitudini de planificare strategică”. Într-adevăr, a absolvit Facultatea de Istorie în 1996 și mai mult nu se știe nimic. Nici măcar unde este doctorand și, mai ales, unde a făcut masteratul”, scrie bloggerul Eugen Luchianiuc.

Acesta aduce aminte și de scandalul din campania electorală pentru alegerile prezidențiale, când Grosu a luat bani de la o persoană dubioasă, despre care se scria că ar avea legături cu omul de afaceri Ilan Sor, lucru negat ulterior de cei de la PAS.

„Înainte de alegerile prezidențiale am publicat două materiale. În primul ziceam că au primit un transfer dubios. Și le-am propus să zică singuri ce și cum. Dimineață, după material, Grosu m-a numit ”blogger de tristă faimă”. Asta după ce toată noaptea hoarda mayasă, mânată de alde Artur Gurău, m-a făcut în tot felul pe mine și familia pe facebook. Normal că a doua zi am publicat și discuțiile lui Grosu cu Galoi”, adaugă bloggerul.

Luchianiuc de asemenea l-a îndemnat pe Grosu să facă publice detaliile despre activitatea sa, iar dacă nu o va face până luni, 4 septembrie, va veni chiar el cu detalii.


Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?