Politicieni
A fost numit un nou secretar interimar al Consiliului Municipal Chișinău
 4 Iulie 2017 11:00  5330
Consiliul Municipal Chișinău l-a numit marți, 4 iulie, secretar interimar al CMC pe Adrian Talmaci. Acesta este secretar în cadrul Preturii sectorului Râșcani. Pentru el a votat 30 de aleși locali, prezenți la ședință, scrie Radio Chișinău.

Consiliul Municipal Chișinău s-a întrunit astăzi în ședință, începând cu ora 08.30, după ce joia trecută consilierii PSRM, PPEM, PCRM, PPN, PLDM și PD  nu au reușit să aleagă un secretar al CMC și au amânat examinarea acestei chestiuni pentru astăzi. Atunci aleșii locali au examinat  candidaturile Ludmilei Cutasevici, responsabilă de coordonarea activității CMC, a lui Vadim Brânzaniuc, șeful Direcției relații cu publicul și a lui Tudor Tofan, specialist principal în cadrul Direcției juridice.

Tot pentru astăzi, primarul Capitalei Dorin Chirtoacă a convocat o nouă ședință extraordinară a Consiliului Municipal Chișinău, după ce întrunirea de vineri nu s-a mai ținut din lipsă de cvorum, la ea participând doar 15 consilieri liberali. Ședința a fost programată pentru ora 10.00.

La ședința CMC convocată de Dorin Chirtoacă ar urma să fie examinată inclusiv chestiunea privind numirea a doi noi viceprimari, la aceste funcții fiind propuși șeful direcției Sănătate a Primăriei, Mihai Moldovanu, și fostul ministru al Mediului, Valeriu Munteanu.

Primăria municipiului Chișinău, potrivit legii, ar trebui să aibă patru viceprimari. În prezent, funcția de viceprimar o deține doar Nistor Grozavu, care este cercetat penal sub control judiciar în dosarul parcărilor cu plată.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?