Politicieni
Andrei Năstase atacă oficialii europeni și îi face PROȘTI
 22 Iunie 2017 12:15  6775
Finul lui Victor Țopa, liderul Partidului „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase își continuă atacurile asupra guvernării și a partenerilor acesteia. De data aceasta Năstase s-a luat de oficialii europeni care s-au întâlnit recent cu delegația Partidului Democrat la Bruxeles. Liderul „DA”, i-a făcut proști și a insinuat că aceștia nu ar avea discernământul să analizeze obiectiv situația din Moldova. Mai mult, acesta s-a luat și de eurodeputații români care de-a lungul anilor au fost vocea Moldovei în Parlamentul European și au susținut constant țara noastră.

„Din investigații jurnalistice și din comunicatele de presă ale PDM aflăm că din banii furați de la oameni, Plahotniuc achită milioane pe avioane și companii de lobby pentru a prosti Europa cu povești despre anchetarea laundromatului, combaterea propagandei şi a tancurilor ruseşti şi inventate reforme pe bani grei ai contribuabililor europeni”, scrie Andrei Năstase pe pagina sa de facebook.

Mai mult, acesta s-a luat de eurodeputații români care au susținut de-a lungul anilor Moldova și au promovat interesele țării noastre în Parlamentul Europeni. Acesta i-a făcut socialiști care ar avea interese ascunse.

„S-ar putea ca cineva de prin Europa să mai înghită momeala lui Ianukovici de pe Bîc. Grav că printre ei sunt câțiva eurodeputați români, care s-au dovedit a fi mai întâi socialiști și apoi români", a mai scris Năstase.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Dan4ik 22 Iunie 2017 12:36
-1 (1)
el se crede mare politician, dar în realitate e o pulă belită, și va rămîne un gandon folosit a lui Țopa ca și Sergiu Mocanu
Elena 30 Iunie 2017 21:39
0 (0)
Educatie si respect d-le Dan,unde ti-s cei 7 ani de acasa????Esti bine platit de catre stapinul plahotniuc-dodon din miliardele furate de ei de la popor? Daca nu stii e bine sa stii ca ANDREI NASTASE este un OM cu CINSTE SI DEMNITATE, este cel mai bun prieten al poporului,este un PATRIOT SI EROU al NEAMULUI.Tocmai din acest motiv merita cinste si respect.E bine sa citesti si alte surse de informatie.
Andrei 30 Iunie 2017 22:31
0 (0)
Prieten al poporului? Asta cine a zis 6% din populație? Țopa? Sau prietenul lui de proteste Dodon? In mare parte toți au păcate și Dl Nastase dar cel mai mare păcat e ca din cauza lui Dodon a cîștigătorii alegerile prezidențiale. Din cauza campaniei ascunse și murdare contra Maiei Sandu acum avem președinte pro rus. Așa ca Dl Nastase e pur și simplu finul hotului Țopa iar Maia Sandu e prietenul Poporului!
Sandu 22 Iunie 2017 13:00
-1 (1)
Nu in zadar a facut parte dintr-o echipa cu Dodon la proteste, n-are nici o stima fata de nimieni. Posibil Nastase e inervat ca Maia nu la luat la Bruxelles acum. )))))
Vasile 22 Iunie 2017 14:57
-1 (1)
Năstase este un bădăran și nu e secret asta pentru nimeni! Omul acesta și ala nu are șanse să ajungă în păarlmaent, dar se dă mare și tare!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît sunteţi de hotărît să votaţi un anumit par%d în acest moment?