Partide
STOP FALS: Este confirmat că agora.md minte
 13 Martie 2018 19:29  3608
Un site despre care presa a scris că a fost creat și finanțat din banii furați de la Banca de Economii publică minciuni obraznice, dar care pot fi ușor combătute. Portalul agora.md a acuzat astăzi Partidul Democrat din Moldova de furt de proprietate intelectuală, în cazul prezentării proiectului ”Chișinău Arena”.

”Furăm și nici măcar nu ne mai ascundem? O întrebare care se pare că rămâne fără răspuns după ce democrații s-au lăudat astăzi cu un mega-proiect de parteneriat public privat care ar putea deveni realitate în Chișinău /.../

Video prezentat astăzi chiar de președintele Parlamentului, Andrian Candu, nu este altceva decât conceptul unui proiect similar din Franța, prezentat încă în 2014”, scriu cei de la agora.md. Aceștia nu s-au obosit, însă, să asculte ce a spus Andrian Candu, care a precizat că imaginile prezentate au fost luate din surse publice, iar scopul lor a fost de a ilustra conceptul proiectului. ”Ceea ce veți vedea sunt surse publice. Noi am găsit și, pe lângă studiile noastre de fezabilitate și analizele care au fost făcute, am luat și imagini pentru a fi mai ușor înțeles de societate și de voi, dragi reprezentanți ai presei”, a precizat Andrian Candu înainte de prezentare.

VIDEO

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
andrei 13 Martie 2018 20:27
0 (0)
mda... cu așa jurnaliști turbați ca la Agora, poți să te aștepți la orice... Candu nici nu a pretins că este autor al acestui video... debili proști într-un cuvânt!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
18.12.2018 13:00 1909
Invitație de presă
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%