Partide
Nicolae Negru consideră că interceptările care îi vizau pe Tănase și Platon sunt de fapt opera serviciilor secrete ruse
 11 Martie 2018 20:27  4552
„Este o demisie surprinzătoare căci, acceptând postul de ministru în Guvernul Partidului Democrat (PD), Alexandru Tănase era conștient că va deveni ținta unor atacuri politice”, crede editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru.

Potrivit lui Negru, reacția lui Alexandru Tănase de ieri nu anticipa o demisie. „Ceva s-a schimbat peste noapte. Ce anume? Să fie perspectiva publicării unor noi înregistrări? Nu este exclus că lui Alexandru Tănase i s-a cerut să demisioneze, pentru a proteja Guvernul”, a subliniat sursa citată.

De asemenea, analistul politic nu exclude că ținta adevărată a loviturilor, care ar fi opera serviciilor secrete rusești, este liderul PD, Vlad Plahotniuc.

„Tănase este o piesă grea în Guvernul lui Pavel Filip. Lovindu-se în Tănase, se lovește în PD și Plahotniuc. Este de presupus că aceste lovituri vin dinspre serviciile secrete ruse, prin oamenii lor de la Chișinău”, a conchis Nicolae Negru.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Alex 11 Martie 2018 20:58
0 (0)
Paradoxal)) si sărăcia din Moldova tot e din vina lor? Corupția, plecările in masa peste hotare? Furturile de miliarde? Privatizările dubioase? Modificările constituționale in lipsa referendumurilor si multe alte scheme democratice orchestrate de Alianțe democratice totul este din vina Rusiei fioroase. E o fobie/doctrina euro-americană, foarte apropiată de cea nazista cu evreii sau romii, nu credeți? Se naște o legenda si in baza ei se scuza toate prostiile.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%