Politicieni
Președinția, „indignată” de faptul că alți doi jurnaliști nu au fost admiși pe teritoriul Republicii Moldova
 23 Ianuarie 2018 15:52  2995
Președinția este "indignată" de faptul că doi jurnaliști nu au fost admiși pe teritoriul Republicii Moldiva în această noapte. O reacție a instituției a fost postată de către purtătorul de cuvânt, Ion Ceban.

Ne exprimăm indignarea față de încă un act de expulzare a jurnaliștilor de pe teritoriul Republicii Moldova și punerea de obstacole pentru lucrul mass-mediei pe teritoriul țării noastre. În cazul de față, este vorba de jurnaliștii postului internațional RTVI. Scrisoarea către aparatul președintelui Republicii Moldova cu rugămintea da a realiza un interviu a fost trimisă din oficiul RTVI, amplasat în New York. Mai mult, jurnaliștii au arătat invitația oficială a președintelui Republicii Moldova.

Aparatul președintelui a contactat conducerea postului RTVI. Ne-am înțeles că președintele Igor Dodon va oferi un interviu în timpul apropiat", a scris pe facebook purtătorul de cuvânt al Președinției, Ion Ceban.

Cei doi jurnaliști aveau planificat interviu cu Igor Dodon, însă nu ar fi avut la ei document care să confirme acceptul din partea președintelui, potrivit Poliției de Frontieră.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%