Guvern
Secretarul de stat Tatiana Molcean s-a întâlnit cu Şeful Misiunii OSCE în Moldova Michael Scanlan
 22 Ianuarie 2018 14:46  2979
Secretarul de stat al afacerilor externe şi integrării europene, Tatiana Molcean, l-a primit pe Şeful Misiunii OSCE în Moldova, Ambasadorul Michael Scanlan.

Cei doi oficiali au făcut un schimb larg de opinii pe marginea procesului de negocieri vizând reglementarea transnistreană, remarcând îndeosebi importanţa implementării în deplină măsură a înţelegerilor convenite şi identificării unor soluţii adecvate pentru problemele prioritare de pe agenda negocierilor, în particular, vizând admiterea în traficul rutier internaţional al automobilelor din regiunea transnistreană. A fost remarcată îndeosebi şi asigurarea liberei circulaţii dintre cele două maluri ale Nistrului.

Interlocutorii au salutat numirea recentă a lui Franco Frattini în calitate de Reprezentant special al Preşedintelui în exerciţiu al OSCE şi şi-au exprimat speranţa că Preşedinţia italiană a acestei Organizaţii va putea contribui efectiv la menţinerea dinamicii pozitive care a fost înregistrată anul trecut sub egida Preşedinţiei austriece la OSCE.

Autor:  Neagu Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cine credeți că are cele mai mari șanse să devină primar general al mun. Chișinău?
Andrei Năstase - 35.03%
Silvia Radu - 31.85%
Ion Ceban - 24.2%
Valeriu Munteanu - 2.55%
Alexandra Can - 1.91%
Maxim Brăila - 1.27%
Vasile Costiuc - 1.27%
Reghina Apostolova - 1.27%
Alexandru Mîțu - 0.64%
Victor Strătilă - 0%
Alexandr Roșco - 0%