Partide
Maia Sandu despre neclarități din CV-ul premierului Chiril Gaburici
 12 Ianuarie 2018 13:48  3642
Maia Sandu a declarat în fața deputaților că Premierul Chiril Gaburici nu a picat examenele de Bacalaureat, iar diploma de studii, obținută la Universitatea Slavonă, este valabilă.

„Universitatea Slavonă a fost acreditată. Întrebarea dacă este sau nu legală o diplomă eliberată de o instituție acreditată nu este retorică. Nu avem motive să calificăm actul de studii al domnului Chiril Gaburici, eliberat în 2004 de Universitatea Slavonă, drept nevalabil”, a subliniat Maia Sandu.

Făcând referire la zvonurile precum că premierul Chiril Gaburici a picat la examenele de Bacalaureat, Maia Sandu a menționat: „Potrivit informațiilor primite de la Colegiul Republican de Microelectronică şi Tehnică de Calcul, în 1995, domnul Chiril Gaburici a promovat 3 examene de Bacalaureat, dar la ultimele două nu s-a prezentat”.

Politics.MD amintește că aceste declarații au fost făcute de Maia Sandu,pe 19 martie 2015, la solicitarea deputalui PL, Valeriu Munteanu.

Autor:  Anna-Maria Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Alin 12 Ianuarie 2018 14:00
0 (0)
Gaburici deja de un milion de ori a explicat care-i treaba cu diploma. Nu vor sa inteleaga doar cei care fac speculatii si incerca sa bata in guvernare pe aceasta cale.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%