Guvern
Miniștrii, îndemnați să se țină mai departe de campania electorală
 12 Ianuarie 2018 12:00  3148
Prim-ministrul Republicii Moldova a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți membrii Guvernului la prima ședință din acest an,relatează Politics.MD.

De asemenea, Pavel Filip i-a îndemnat să se țină cât mai departe de Campania electorală din acest an, scrie zugo.md.Totodată, premierul le-a urat succes celor cinci noi miniștri și doi vicepremieri, învestiți recent în funcție.

„Dragi colegi, astăzi este prima ședință din acest an și este prima ședință într-o nouă formulă guvernamentală. Pe această cale vreau să salut încă o dată noii colegi în Cabinetul de miniștri să vă aduc felicitări și să vă urez mult succes.

Cu toții ne urăm mult succes în acest an, an în care trebuie să muncim cu o intensitate deosebită. Sunt sigur că agenda noastră de reforme, care este una foarte ambițioasă pentru anul 2018, va fi realizată”, a declarat Filip. 

Premierul a mai menționat că anul acesta este un an electoral, astfel Guvernul va încerca să se țină mai departe de campania electorală, unica politică pe care o va promova fiind cea de bună guvernare.

„Aceasta așteaptă oamenii de la noi și eu sunt absolut sigur că această echipă reînnoită este una mai puternică, astfel încât să putem face față provocărilor și să putem realiza obiectivele noastre”, a conchis Filip.

Autor:  Cristina Rusu Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%