Partide
PSRM împotriva Guvernului Filip
 11 Ianuarie 2018 11:58  2699
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova  este contra noilor tentative a majorității de la guvernare de a captura puterea absolută și de a suspenda președintele ales de popor, prin intermediul Curții Constituționale.

„În condițiile actuale de manipulare și provocare din partea guvernului, precum și ale interpretării abuzive a Constituției, doar poziția clară și fermă a șefului statului poate proteja interesele cetățenilor, PSRM susține decizia fermă și întemeiată a președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, de a se opune aprobării candidaților compromiși la cele mai înalte funcții în stat, precum și promovării legilor antinaționale”, se arată în declarația PSRM.

„PSRM își îndeamnă toți susținătorii, toate forțele patriotice ale țării, să sprijine eforturile președintelui Igor Dodon privind instituirea unei reale guvernări democratice în țară”, se spune în declarație.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
ssssssssssss 11 Ianuarie 2018 14:22
0 (0)
Nici nu era de mirare acest lucru, de fiece data cind se intimpla careva schimbari in guvern si nu vorbesc anume de acest guvern dar si de cele anterioare , intot timpul socialiștii cautau nod in papura pentru a scrie vvreo oarecare moțiune de cenzura , nimic nou.
Arcadie 11 Ianuarie 2018 15:30
0 (0)
Multe probleme nici nu erau sa apara daca alde Maia, Nastase si Usatii nu-l faceau pe Dodon sef de stat.
Vadim 11 Ianuarie 2018 17:24
0 (0)
Să înțeleg că PSRM, susține decizia lui Dodon de a sfida în continuare prevederile Constituției, iar încălcarea legii supreme de către președinte, pentru ei nu constituie o infracțiune?
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%