Politicieni
Deputata PCRM Oxana Domenti și-a depus mandatul
 7 Decembrie 2017 15:18  2939
Deputata Oxana Domenti, și-a depus mandatul. Despre acest lucru a anunțat azi în cadrul ședinței Legislativului vicespeakerul Vladimir Vitiuc, notează Politics.MD.

„În discuție privată ea a declarat că părăsește politica pentru că mereu a susținut depolitizarea sectorului social și își va continua activitatea în acest domeniu, doar că nu în Parlament”, a declarat Vitiuc.

Parlamentarii i-au mulțumit Oxanei Domenti pentru activitatea pe care a desfășurat-o în Parlament.

„Doamna Domenti cu adevărat și-a îndeplinit întotdeauna obligațiunile și a muncit. Vreau să-i doresc succes, indiferent unde va activa în continuare”, a declarat președintele Comisiei protecție socială, Valentina Buliga.

În perioada 2003-2009 Oxana Domenti a activat în calitate de consilier prezidențial pe probleme de dezvoltare socială. Din august 2009 a fost aleasă în calitate de deputat pe lista fracțiunii PCRM.

În perioada ianuarie 2015 – iulie 2017 a condus Comisia parlamentară protecție socială, sănătate și familie. După ce a fost înlocuită în această postură de democrata Valentina Buliga, Domenti s-a retras în Comisia economie, buget și finanțe.

Mandatul de deputat urmează să îi revină următorului candidat supleant. Este vorba despre ex-ministrul Justiției, preşedinte al Comisiei de Control al Fişierelor din cadrul Interpol, Vitalie Pîrlog.

 

Sursa:  Deschide.md

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%