Politicieni
Președintele Dodon a avut o întrevedere cu Guvernatorul Moscovei, Andrei Vorobiov
 14 Noiembrie 2017 08:00  3321
În cursul dialogului, interlocutorii au abordat subiecte privind colaborarea interregională, atragerea investiţiilor în dezvoltarea regiunilor Republicii Moldova și altele. Șeful statului a salutat semnarea Acordului de colaborare cu Găgăuzia, care prevede dezvoltarea raporturilor dintre cele două regiuni în cele mai diverse sfere – de la ştiinţă pînă la investiţii. De asemenea,părțile au convenit asupra oportunității aprofundării și extinderii relațiilor de colaborare, în toate domeniile de interes comun.

Regiunea Moscova este una dintre zonele Rusiei care înregistrează cea mai dinamică dezvoltare. Doar regiunea Moscovei ar putea consuma tot ce se produce în Moldova.

Președintele Republicii Moldova a menționat că experienţa dezvoltării reuşite a regiunii Moscova ar putea fi utilizată în mai multe regiuni din Republica Moldova, în special, în municipiul Chişinău, după ce capitala noastră va avea un nou primar general.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%