Geopolitica
Noi proteste în Bucureşti şi în ţară. Oamenii au ieşit în stradă să conteste reforma fiscală
 13 Noiembrie 2017 15:30  3190
Românii au ieşit din nou, în stradă, nemulţumiţi de modificarea Codului fiscal şi pentru a cere o justiţie independentă. Mobilizarea pentru amplele proteste, anunţate în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară, s-a făcut pe reţelele de socializare. În Bucureşti, oamenii s-au adunat deja în Piaţa Victoriei.

Un nou protest a început, duminică seară, în Piaţa Victoriei din Capitală. Oamenii strigă lozinci antiguvernamentale.

La ora 19.00, erau câteva sute de oameni în faţa Guvernului şi în scurt timp au pornit în marş, spre sediul PSD din Şoseaua Kiseleff. Oamenii s-au mobilizat pe Facebook.

La Cluj, sunt în Piaţa Unirii în jur de 1500 de protestatari. Uniţi salvăm întreaga Românie! Nu vrem să fim o naţie de sclavi!, strigă ei. Oamenii sunt nemulţumiţi de modificarea Legilor Justiţiei. Îşi arată nemulţumirea şi faţă de modificarea Codului fiscal.

'E dreptul lor civic', a spus premierul Mihai Tudose despre cei care participă la protestele împotriva Guvernului. Este răspunsul pe care primul ministru l-a dat reporterilor, la ieşirea de la congresul TSD de la Romexpo.

Ordonanţa de urgenţă care va pune în aplicare cele mai multe schimbări de natură fiscală începând cu 1 ianuarie a fost publicată, vineri seară, în Monitorul Oficial.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
15.12.2018 16:50 2818
Trafic de influență la Cahul
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%